10 Nisan 2015 Cuma

ASUS ZENFONE 4 ASUS ZENFONE 5 ASUS ZENFONE 6 TELEFONLARINI TANIYALIM

    Merhaba bir önceki yazımda da bahsettiğim gibi asusun kullandığı intel işletim sisteminden dolayı çok hızlı bir cihaz dır. Asusun 3 farklı bütçeye ve ayrı isteklere yönelik telefonlarından bahsedeceğim:

   
      1.ASUS ZENFONE 4

-4 İNÇ lik ekrana sahip zarif biraz oyun çokça sosyal medya cihazıdır. 450 tl lik fiyatı ile çok ucuz ve kullanılır bi cihazdır. Çok şık 5 renk seçeneği vardır.(kırmızı mavi sarı beyaz siyah) bütçesi düşük az oyun oynayan arkadaşlar için çok güzel bir cihazdır.NOT: 1 GB RAM E SAHİPTİR

     2.ASUS ZENFONE 5

-5 İNÇ LİK ekrana sahip ele oturan bir cihazdır.fiyat performans olarak üst düzey bir cihazdır. bir çok bin lira civarındaki telefondan daha performanslı olduğunu kesin olarak iddia ediyorum. zenfone 4 ile farkı daha hızlı bi işletim sistemine sahip olması ve ekran büyüklüğüdür. şuan piyasada 8 gb lık ve 16 gb lık modelleri vardır 8 gb lık modeli 550 16 gb modeli 650 tl civarındadır. NOT: Asus zenfone modelleri arasında benim tavsiye ettiğim model budur.

     3.ASUS ZENFONE 6

-6 İNÇ LİK yarı tablet bi ekrana sahiptir. 6 inç lik telefonların kullanımı çok zordur. Piyasada satılan 6 inçlik telefonların %75 i kullanılamadığı için satılmaktadır.(6 inç ekrana sahip tüm markalarda geçerlidir) Cepte taşıması,araba kullanırken ki kullanımı, mesaj atarken ki zorluğu (sevgilinizden ayrılmaya kadar gidebilirsiniz bi arkadaşımın başına gelmişti ;-) ancak durum bu kadar kotü değil oyun oynarken video izlerken ki kullanışı mükemmeldir. özellik olarak zenfone 5 ile neredeyse özellikleri aynıdır.(kamerası daha iyidir,batarya ömrü biraz daha uzundur). fiyatı 750tl ile 800 tl arasındadır.


     Özetle asusun telefonları her bütçeye her kesime hitap etmeye çalışmışlardır ve başarılıda oldukları söylenebilir. Benim kanatım aralarında en kullanışlı olanı asus zenfone 5 dir. EGER DAHA YÜKSEK BİR BÜTÇENİZ VARSA MAYIS AYINA KADAR BEKLEYİP ASUSUN YENİ CANAVARI ASUS ZENFONE 2 Yİ  GÖRMEDEN TELEFON ALMAYIN DERİM.

    yazımı okuduğunuz için TEŞEKKÜRLER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder