10 Nisan 2015 Cuma

ASUS MU ? SAMSUNG MU? ..

Merhaba bu ara asusun fiyat-performans kullanıcı yorumlarıyla büyük bir kitle toplamış durumda. Bu mükemmel yükselişten dolayı samsung la kıyaslanmayı hak eden bir marka olduğunu düşünüyorum.

1-PERFORMANS
 
        Asusun intel atom işlemciyle az ısınan çok performans gösteren bir telefondur. Ama samsung yüksek ramlerine rağmen arayüzünün çok fazla ram yemesinden dolayı 600 liralık asus zen fone 5 ,1200 liralık samsung s4 e fark atmaktadır.(diğer samsung modelleriyle de yarışır durumdadır asus)

2-KAMERA

         Kamera konusunda samsung asusun önündedir. fazla konuşmaya gerek yok

3-SAĞLAMLIK

         Samsungun son metal çerçevelerine kadar (note 4 samsung s6 gibi) soyulmalar yere düştüğünde kırılmalar dağılmalar dan hiç bahsetmiyorum. bu konuda da asus tekrar öne geçiyor.

4-BATARYA
 
          -Samsungun çıkarılabilir bataryası yedek batarya taşımayı
          -Yüksek mah lı batarya takılabilir.
          - Batarya eskimeye başladığında yenisiyle kolayca değiştirilebilir.

   Asus zenfone un sabit bataryası bu konuda asusu tekrar geriye düşürüyor.

5-FİYAT

         FİYAT konusunu tartışmayacağım bile asus açık ara farkla önde

6- ŞEKİL ŞÜKUL
 
       2015 yılında zengin gözükmek malesef önemli bişey .Oturduğunuz masalarda 5 kişiden 1 kişi asusu bilir oda sadece ucuz olduğunu bilir ve o masada siz asus samsungdan daha performanslı o yüzden aldım gibi açıklama yapamazsınız. bu yüzden hak etmediği halde (asus bilinmediğinden dolayı) samsung bu konuda açık ara öndedir.

7- SİZE KALMIŞ
   
      3-3 luk bi skorla berabere durumdalar ( özelikle bilindik konular üzerınde durdum ekran parlaklığıydı ınc basına duşen ppı dı gibi ayrıntılı durumları anlatmak istemedim gerekirse zamanı gelince onlarıda konuşuruz) artık sizin kararınıza kalmıştır. SAMSUNGU BEGENIYORSANIZ SAMSUNG ASUSU BEGENIYORSANIZ ASUSU ama bana sorarsanız ASUS ZENFONE 2 nin fırça desenli 4 gb ramli 5.5 inç lik ekranlı ve 1200-1300 tl max fiyatlı yeni telefonunu beklemeden telefon almayın

                       yazımı okuduğunuz için TEŞEKKÜRLER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder