10 Nisan 2015 Cuma

ANDROİD CİHAZLAR DAKİ YAVAŞLAMA, TAKILMA VE KİTLENME SORUNU ÇÖZÜMLERİ..

  Merhaba android cihazlardaki yavaşlama,takılma ve kitlenme sorunları için çözüm önerileri 

1- Temizlik amaçlı indirdiğiniz CLEAN MASTER GİBİ) uygulamalı programları telefonunuzu temizledikten sonra silin ve bu temizlik işlemlerini ayda bir programı indirip yapın temizlik bittikten sonrada silin bu tarz programlar reklam içeriklerinden dolayı telefonunuzda kasmalar yapabilir NOT: Samsung note 4 cihazında ki kitlenme sorununu bu şekilde çözüme ulaştırdık 

2- Telefonunuzun hafızasını %60 ın dan fazlasını doldurmanız kitlenmelere yol açıyor olabilir. telefonunuzda kullanmadığınız uygulamaları yada fotoğrafları yedekleri aldıktan sonra silmenizi öneririz.

3- Telefonunuza çıkan tüm güncellemeleri yüklemeniz iyi bir şey olmaya bilir. Her güncelleme daha çok hafızayı doldurur ve işlemciyi  yormaya başlar (iyileştirme güncellemeleri hariç).Bunun sonucunda da cihazınızın işlemlerini yaparken zorlanmalar gerçekleşebilir.

4- Eğer tavsiye ettiğimiz şeyleri denediniz ama hala kasma devam ediyorsa cihazınızı sıfırlamayı deneyin çünkü android marketten indirdiğiniz herhangi bir program telefonunuzu siz fark etmeden işlemcesini zorluyor olabilir(kapalı oldugunu sandıgınız halde çalışan uygulamalar)

5- Her şeye rağmen yine takılmalar yaşıyorsanız cihazınızı garantiliyse servise( belki sıfır degişim ürünü gelir)  garantisiz ise satmanızı öneririm. 
   
                  yazımı okudugunuz için TEŞEKKÜRLER. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder